Rólam

Török Tiborné Ági vagyok,

Tanulás Specialista

Világéletemben tanítani akartam,

de valahogy mindig elkanyarodott az utam másfelé, és mégis, nagyon örülök, hogy rám talált és rátaláltam arra, amit mindig is szerettem volna.

Dolgoztam pár munkahelyen (ennek száma 4), és ott össze tudtam szedni tudást, tapasztalatot, emberekkel való bánásmódot. Ezek mind segítettek nekem, hogy jobbá váljak. A szemem előtt lebegett, és ott égett bennem a vágy, hogy segíthessek embereknek, hiszen szeretek segíteni embereknek, és valójában mindig is ez motivált engem.

Én, bátran kijelenthetem, hogy egy sikeres ember vagyok. Tudom, hogy ez mások szemében talán nagyképű kijelentés, de az, hogy a férjemmel felneveltünk három gyermeket, és mind a három nagyon jól megállja a helyét az életben és a munkájukban, ez igenis SIKER!

Ezt szeretném másokba is átplántálni, hogy mindenkiben ott van a siker magja, és én segítek, hogy ez megnőjön, erős fa legyen belőle!

Fő célom megtanítani tanulni a gyerekeket, és azokat a felnőtteket, akik még mindig áhítoznak egy olyan álom megvalósítására, ami eddig csak a vágyaikban szerepelt. Sok gyermek és felnőtt küszködik olyan alapvető dologgal, mint például a szövegek értése, olvasása. Van, aki a betűket is keveri, és ez bizony nem betegség, és ez teljesen megjavítható.

Minden ember értékes, és igenis el tudja érni, amit akar, és lehet, hogy csak fel kell ébreszteni Csipkerózsika-álmából. Ha én csak egy kicsit is hozzájárulok ehhez a felismeréshez, már jól végzem a dolgomat.

Valójában csak egyetlen egy dolog gátol bennünket abban, hogy bármivé tudjunk válni, és az nem más, mint a tanulás. Mutatok Neked egy módszert, amivel el tudod érni azt, hogy az, ami akarsz lenni, az, amire vágysz, hogy legyél, azt valóban meg fogod tudni valósítani.

Itt biztos jó helyen vagy! Ne hidd el, győződj meg ennek a módszernek a hatékonyságáról!

Scroll to Top